• We hebben lang getwijfeld om Markiezen en rolluiken te nemen, maar na het bezoek van ZonweringRijssen.EU waren alle vooroordelen weggenomen. Zij hebben meerdere merken in het pakket, waaronder Byzon. Wat een mooie stoffen en geweldige kleuren van Swela Sunvas en Sunsilk. We waarderen het enorm dat Gert-Jan alles met ons heeft overlegd. Overal is over nagedacht. Alle elektriciteitskabels zijn mooi weggewerkt. Gelukkig hebben we gekozen voor afstandsbediening. Met een extra set kunnen we nu via een app op de telefoon de rolluiken en Markiezen besturen, zelfs als we niet thuis zijn. De prijs viel ons echt mee. De montage verliep soepel volgens afspraak. In het voortraject hebben we diverse concurrenten uit Rijssen over de vloer gehad. Zonwering Rijssen wekte vertrouwen en heeft dat ook ruimschoots waargemaakt! De kwaliteit van de producten is erg goed, door onder andere een dikkere laklaag op de profielen. De rolluiken en Markiezen openen en sluiten erg stil. Bij www.ZonweringRijssen.EU betaal je daar geen meerprijs voor. Een aanrader voor iedereen!

  Sterke punten
  Kwaliteit van Byzon.nl en Swela Nieuwste collectie Geruisloze bediening Alles in overleg Gratis zwaardere motor gekregen. bediening via app op de iPhone en Android ZonweringRijssen.EU gaat voor 100% tevredenheid. Geen kleine lettertjes 100% te vertrouwen

  Zwakke punten
  Betalen op de dag van montage is niet echt een nadeel, maar wel begrijpelijk.

  Door Jansen op 16 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Zonweringbedrijven.nl

Op Zonweringbedrijven.nl lees je reviews over alle bedrijven die zonwering plaatsen.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!