Reviews over Zonweringbedrijven


  Na twee mislukte pogingen bij andere bedrijven, zorgde Zandschulp Zonwering binnen twee weken voor de reparatie en vernieuwing van onze rolluiken.

  Review over Zandschulp Zonwering

  Twee collega bedrijven van Zandschulp lieten het afweten. Een telefoontje en de adviseur stond voor de deur en bracht ter plekke een offerte/prijsopgave neer, die wij ook direct accepteerden. Een rolluik moest worden vernieuwd en het zou misschien nog wel even kunnen duren. Tot onze verrassing zijn de monteurs negen dagen na de offerte al geweest. Norman en Henry werkten snel, netjes en deskundig. We zijn erg tevreden met het nieuwe rolluik en de reparatie van de andere luiken. Wij willen de heren Norman en Henry en de firma Zandschulp van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, duidelijkheid,oplossingsgerichtheid, reële prijzen.

  Zwakke punten
  Wijkunnen er geen noemen.

  Reparatie rolluik

  Review over Provoost Rolluiken en Zonwering

  Defect 6 weken geleden gemeld. Na 3 weken nog niets. Daarna weer na 2 weken gebeld. Was nog geen aktie ondernomen. Heb toen gezegd : als je nu geen tijd hebt dan bek ik wel een ander. Antwoord: ok dan die je dat toch. Ik heb idd. Een ander gebeld. Die kwamen direct en heb bij deze man 6 nieuwe rolluiken besteld

  Zwakke punten
  Ongeïnteresseerd te woord gestaan

  Nieuwe markies

  Review over Marcs Markiezen

  Top top top, wat n prachtig werk van Marc en z n zoon. Zo onwijs mooi geworden, echt heel erg blij mee. Dank jullie wel. Groet dorenda

  Sterke punten
  Gewoon goede vakmensen !!

  Zeer slechte service na de aankoop

  Review over Veldhuis Zonwering

  Ik heb er geen woorden voor Ieder probleem wordt erkend om het omgaan met het scherm door de gebruiker Wat kan je fout doen aan een electrisch bedienbaar scherm? Een drukknop voor uit en een voor in!!

  Sterke punten
  Verkoop

  Zwakke punten
  Service en after sales

  vervanging doek

  Review over Zandschulp Zonwering

  Zonnen scherm geplaatst maar het doek was tekort Na overleg ander doek besteld,vorige week vervangen ziet er nu top uit. Bedankt mensen van Zandschulp voor deze prima service.

  Sterke punten
  Geen gezeur,afspraken nakomen.

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Garantie na overname

  Review over Hogazon

  Wij en vele met ons waren altijd super tevreden met Provoost als rolluiken leverancier, vooral de service van Provoost was geweldig. Echter na de overname door Hogazon is het ver beneden nul gekomen, zij voelen zich totaal niet verantwoordelijk voor de problemen die er al lagen of zijn en ook totaal niet bereid de garantie uit te voeren. Zij zeggen letterlijk dat zij er niet voor zijn de ellende van een ander op te lossen.

  Sterke punten
  De sterke punten zijn nog niet aan het licht gekomen, enkel heimwee naar provoost

  Zwakke punten
  Totaal geen verantwoordelijkheids gevoel niet naar het product en Eker niet naar de ex klanten van Provoost

  Review 27 mei

  Review over Veldhuis Zonwering

  Correctie: na een maand zijn de klachten vakkundig hersteld. De sensor was verkeerd aangesloten. Wij zijn er blij mee!!

  Sterke punten
  Toch goed service.

  Zeer slecht

  Review over Zon en Scherm

  In maart zonnescherm, screen en rolhor besteld. In april opgemeten en afspraak voor plaatsen voor 9 juni gekregen. We werden dag van tevoren 8 juni dus s middags gebeld dat de spullen niet binnen waren dus dat afspraak niet doorging. ( dag vrij voor genomen) Wel tikkie gehad om te betalen. Nieuwe afspraak voor 24/6 8.15 We werden nu twee dagen van tevoren gebeld dat niet alles binnen was. Afgesproken dat wat er wel was dat dat toch 24/6 ( vandaag ) geplaatst zou worden. Zat ik om 8.00 uur klaar. Twee uur gewacht. Bleken ze gisteravond om 22.17 een mail gestuurd te hebben dat ze om 14.15 komen. Nu wordt ik een uur van tevoren gebeld dat ze door uitloop niet komen en dat ze de afspraak willen verzetten naar 9 juli. Wij kopen nooit meer bij dit bedrijf dat zo met haar klanten omgaat.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Goede voorlichting, vakmensen, vriendelijk, mooi product, goede service.

  Review over Banosol

  Wij hebben een Cube veranda laten zetten van 6 bij 4m. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap waar mee het tot stand is gekomen. Vriendelijke medewerkers en een heel goede service. Banosol is een top bedrijf. We genieten elke dag van onze veranda. Bedankt.

  Sterke punten
  Vakmanschap, vriendelijkheid en goede service.

  Zwakke punten
  Geen.

  Super blij

  Review over Veldhuis Zonwering

  Screen voor de Vide. Scheelt bijzonder in warmte. Nette montage en aflevering. Bijzonder blij.

  zonnescherm

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  vandaag bij onze dochter uitvalscherm geplaats weer SUPER gedaan al bij ons thuis ook al diversen wekzaamheden gedaan ook zeer tevreden kan bedrijf aanbevelen

  Nieuw zonnedoek zonnescherm

  Review over Veldhuis Zonwering

  Dit bedrijf in de hand genomen voor het bestellen van een nieuw zonneweringsdoek. Bij mijn zonnescherm is een storm/zonnesensor aangesloten. De monteurs hebben het zonnescherm afgekoppeld en wegens zware regen op de werkplaats erop gezet. Bij herplaatsing nieuw doek erop, maar scherm gaat op 4/5 cm niet terug. Sensor reageert helemaal niet meer en scherm gaat op de gekste tijden gewoon helemaal uit. Kan alleen maar de stekker eruit trekken. Telefonisch is het helemaal een lachertje, er wordt geschakeld van de ene naar de andere afdeling. Tenslotte volgt er totaal geen enkele reactie. Had achteraf door de slechte voorlichting beter een nieuw zonnescherm kunnen kopen.

  Sterke punten
  Duidelijke site.

  Zwakke punten
  Slechte voorlichting en totaal geen respons bij klachten.

  Zeer slecht

  Review over Zon en Scherm

  Wij hebben een jaar geleden al een aanvraag gedaan voor zonneschermen. Helaas zijn wij absoluut niet te spreken over de service. Tot 3x toe is een verkeerde maat zonnescherm geleverd, zijn er stellage kosten berekend die niet zijn gebruikt en die we maar deels terug hebben gehad, werden we gebeld dat materiaal kapot was geleverd of last moment afgebeld. Daarnaast liep 1 van de personeelsleden al scheldend rond en gooide deze gereedschap naar beneden + zijn er krassen op onze ramen gemaakt. Zij kunnen beter hun naam in Zonder Scherm veranderen. Wat een bizar slechte service! Na 5x zijn de schermen nu eindelijk geplaatst na tig telefoontjes/mailtjes.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  -komen afspraken niet na -leveren kapot of niet passend materiaal -onbeschoft personeel -rekenen kosten voor dingen die niet gebruikt zijn

  Top!

  Review over Veldhuis Zonwering

  Super mooie duettes en screens bij Veldhuis gekocht. Goede service en vriendelijke monteurs! Erg blij mee.

  Zwakke punten
  Geen

  Fijn en snel geregeld

  Review over BYZON

  Vanaf de eerste offerte tot de rolluiken hingen was 4 weken. Heel erg blij mee en het resultaat is geweldig.

  Sterke punten
  Snelheid

  Super Slecht en zeer onprofessioneel

  Review over Zon en Scherm

  Echt slecht en zeer onprofessioneel bedrijf. Ik heb Jalozieen, plisse duette en andere items voor het hele huis besteld, bij hen in december. en volgens hun garantie zou het binnen 4 tot 8 weken moeten worden geleverd. Ik heb 3 maanden niets van hen gehoord en toen ik contact met hen opnam, zonder spijt of excuses, kreeg ik te horen dat we vergaten uw bestelling onder fabricage te plaatsen en dat u opnieuw 2 maanden moet wachten.

  Sterke punten
  geen 1

  Zwakke punten
  alles

  Chek eerst de prijs bij een bedrijf met laagste prijsgarantie.

  Review over Asol Zonwering

  Aandacht voor de klant is onvoldoende.\\r\\nDe prijs wat Asol Zonwering vraagt voor producten (in mijn geval screens) ligt 30% hoger dan bij een bedrijf met laagste prijsgarantie.

  Zwakke punten
  Slechte web site. Geen transparantie over de prijzen. Onvoldoende aandacht voor de klant.

  Chek eerst de prijs bij een bedrijf met laagste prijsgarantie.

  Review over Asol Zonwering

  Aandacht voor de klant is onvoldoende. De prijs wat Asol Zonwering vraagt voor producten (in mijn geval screens) ligt 30% hoger dan bij een bedrijf met laagste prijsgarantie.

  Zwakke punten
  Slechte web site. Geen transparantie over de prijzen. Onvoldoende aandacht voor de klant.

  Klachtafhandeling

  Review over Laumen

  Mij hor waaide steeds uit het raam. Heb hier een klacht over ingediend. Deze os netjes opgelost. Ik heb een nieuwe hor gekregen en deze is weer op een een nette en professsionele manier geïnstalleerd

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Teruggebeld worden op een moment dat ik aangegeven heb niet bereikbaar te zijn

  super vriendelijk

  Review over Banosol

  kwaliteitsmerken creatief en meedenkend sterk in vakwerk leuk team!

  Sterke punten
  service advies eerlijkheid

  Zon en scherm komen plichten niet na .

  Review over Zon en Scherm

  Bij aanschaf van een santos Verona Knikarmscherm bij firma zon en scherm begin januari 2020.dachten wij een erkend bedrijf in handen te hebben.Tot Zon en scherm komt monteren in maart 2020.Het is schandalig hoe zon en scherm te werk gaat en montage fouten maken met de benodigde schade aan de gevel en aan de Knikarmscherm Zelf uit de verpakking .Deze firma komen hun plichten namelijk niet na conform richtlijnen en plichten die de wet voor schrijft . De firma meerdere malen op hun plicht gewezen tot een oplossing . Zon en scherm laat het totaal afweten .Blijkt dat de firma geen juiste services op nahoud en klanten dwingt tot juridische conflict. Denk goed na bij aanschaf bij deze firma . Wij hadden gehoopt nooit een aankoop te hebben gedaan bij zon en scherm achteraf. Gelukkig kunnen wij dit juridisch aanvechten .wat niet voor iedereen geld .Pas op voor dit bedrijf

  Sterke punten
  Showroom alles beloven

  Zwakke punten
  Services kennis i.v.m. Montage fouten

  Rolluiken geplaatst

  Review over BYZON

  Vandaag ons huis voorzien van rolluiken 👍super gedaan door Mvdb deuren Service!!!!!

  Sterke punten
  Snel antwoord gekregen

  Zwakke punten
  Geen

  hegatieve evaring

  Review over BYZON

  Op de site een B1500 scherm besteod. In eerste instantue geen reactie. Na een herinneringsmail antwoord gekregen van dhr J. Schouten. Due jeam met een aanbieding, de B2000 scherm, inclusief montage voor €1175,00. Bij dat mailtje zat ook een folder ingesloten van de B 2000. In de omschrijving werd er georaat iver een semi cassette. Wij enthousiast geworden door de aanbieding, hebben wij gereageerd met een mail, dat wij gaan voor de B 2000 knikarmscherm, inclusief montage voor €1175,00, waarop dhr Schouten gereageerd met bedankt voor de uitnodiging en onze dealer Cees Buscher uit de Goorn komt kangs om op te meten. Buscher is inderdaad langs geweest en alles doorgesproken en mondeling tegen Cees gezegd, dat wij gaan voor de B2000, inclusief montage voor €1175,00. Een paar dagen later werd ik door de dealer gebeld, dme prijs wordt € 1330,00. De orijs van €1175,00 is gebaseerd op de B1500. Ik reageerde meteen, dat ik het gevoel heb, dat ik gelummekd wirdt en ging niet akkoord. Later werd ik gebekd door dhr Schouten met hetzelfde verhaal, nl de prijs is van de B1500 en niet die van de B2000, Ik zei weer, dat ik me niet laat lummelen. Volgens mij had ik door de reactie van dhr Schouten op mijn mail, dat we gingen voor de b2000 voor 1175,00 inclusief montage een koopovereenkomst. Dhr Schouten zei, wat maakt die cijfertjes uit, de prijs is €1330,00 en niet €1175,00. Ik he gezegd, dat wij hiermee niet akkoord gaan. Met zo'n bedrijf, waarij of waarvoor zulke mensen werkem komt mij niet vertrouwd over. Ik heb dan ook gezegd dat ik ergens anders ga kijken voir een zonnescherm. Dit is mijn negatieve ervaring met voir mij onbetrouwbare byzon

  Reparatie plisse hordeur

  Review over Veldhuis Zonwering

  Onze 8 jaar oude plissehordeur was vastgelopen. Door Veldhuis verstuurd naar Unilux. Reparatie was helemaal gratis. Top service!

  Markies

  Review over Veldhuis Zonwering

  In Zwaag twee markiezen bij veldhuis gekocht. De dame aan de balie riep de verkoper die nog even aan de telefoon zat. Hij vertelde ons een prima verhaal over de mogelijkheden en kleuren. Ook gaf hij een goede tip over de maat bij 2 ramen dicht naast elkaar. We zijn goed geholpen En hebben 2 markiezen gekocht

  Sterke punten
  De informele sfeer