Reviews over Zonweringbedrijven


  Goede kwaliteit en prijs

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  Wij zijn zeer tevreden over de door Ako Sol geleverde screens.

  De levering vond veel eerder plaats dan verwacht.

  Montage vond plaats door vakbekwaam en net personeel en de prijs-kwaliteis verhouding is goed.

  Een aanrader dus

  Sterke punten
  prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering en montage.

  Zeer slecht bedrijf

  Review over Veldhuis Zonwering

  Beste mensen

  Hier onze ervaring met veldhuis we zijn zo belazerd en teleurgesteld 2 mnd geleden hebben wij een kiepkanteldeurhor besteld van unilux alles opgemeten door medewerker van veldhuis wij gingen op vakantie en afgesproken dat we daarna de hor komen ophalen,zo is dat ook gegaan Hor opgehaald en wat blijkt met thuiskomst,de hor was zwaar beschadigd we hebben de hor direct teruggebracht

  Wat zegt de verkoper...... is dit niet met jullie vervoer gebeurt wat een K.........T bedrijf sorry van mijn uitspraak maar wat waren we boos wie zegt mij dat de hor niet in het magazijn bij hun is beschadigd hij heeft daar 4 wkn gestaan voor dat wij hem konden afhalen.Hier ontstaat een discussie die wij nooit kunnen winnen.Een goede raad koop nooit iets bij veldhuis de service is zoo slecht en nog een advies voor je de deur uitstapt maak altijd het product open wij hebben dit niet gedaan door onze netheid en het vertrouwen!! Helaas dit bedrijf krijgt van ons geen goed woord meer en kopen?? NOOIT MEER.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geluidhinder rolluik

  Review over BYZON

  Rolluik geplaatst voor een slaapkamerraam, ik blij maar dat is van korte duur. Eerste nacht, direct rechtop in mijn bed! Wat een herrie van regendruppels op de aluminium bak. Wat een tegenvaller dat dit nergens wordt aangegeven en vooral slecht voor je nachtrust. Na contact wordt geadviseerd om zelfklevend foamband op de kast aan te brengen (1ste etage) en mag je het verder zelf uitzoeken. BYZONder dat een Nederlands fabrikaat in ons regenachtige landje niet vanuit de fabriek standaard geisoleerd wordt geleverd om dit te voorkomen?!

  Sterke punten
  Eenvoudige te bestellen

  Zwakke punten
  Niet echt behulpzaam

  Ranken

  Review over Sunmaster

  Where are you?

  Sterke punten
  Where are you?

  Zwakke punten
  Where are you?

  Alles zeer slecht!!!

  Review over Veldhuis Zonwering

  Zonnescherm voor veel geld op maat gemaakt en laten plaatsen. stenen en voegen scheurden en de enkel steens muur kwam na enige tijd naar voren. Monteur laten komen na klachten maar lag allemaal niet aan Veldhuis want t zonnescherm was goed opgehangen. Opzichters van andere regionale bouwbedrijven hebben gekeken en Veldhuis monteurs was de bovenste bout "vergeten te plaatsen" waardoor het zonnescherm met kracht naar voren hangt. Geven na verschillende mails gewoon niet thuis. Had nooit zo opgehangen mogen worden. Negeren je maanden gewoon

  Advocaat erop gezet.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slechte montage

  Monteren terwijl dat niet mag

  Nul service

  Goed bedrijf. Aanrader!!

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  We zijn heel netjes geholpen bij Ako Sol

  Alles netjes komen inmeten ook een snelle service.

  Zeer vriendelijk allemaal.

  Ziet er ook allemaal piek fijn uit nu het hangt.

  Zeer tevreden!!!

  Sterke punten
  Werken netjes.

  Zwakke punten
  Die heb ik niet gevonden.

  Slechte rolluiken

  Review over Hans Van Baaren

  Na een paar jaar bleek hoe slecht de rolluiken waren. Hebben ze allemaal moeten vervangen door een ander bedrijf.

  Sterke punten
  Manipulatie.

  Zwakke punten
  Manipulatie.

  Ongelooflijk

  Review over Asco Zeeland

  In het begin goed. Wacht al bijna 1 jaar op een voordeur, welke we nu hebben was/is verkeerd geleverd. Tevens doen zij samenwerken met nevenbedrijven. Prijsopgave/offerte loop via ASCO. Na een half jaar deze nog steeds niet ontvangen

  Vakkundig bedrijf!

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  Bedrijf met vakkundige mensen, nette prijs (kwaliteit gaat boven kwantiteit). Een aanrader!!

  Sterke punten
  Zorgvuldig, direct contact, kwaliteit

  slechte behandeling

  Review over Zon en Scherm

  Circa 7 jaar geleden windschermen van het fabrikaat Verona laten plaatsen. Nu verschijnen er oxidatie-problemen en worden wij door het bedrijf in de steek gelaten! Men wil alleen maar komen kijken tegen een betaling van 140,00 euro. Schandalig dat je als klant (meerdere leveringen) zo wordt behandeld. Ook fabrikant wil niets ondernemen!

  Sterke punten
  verkopen en leveren

  Zwakke punten
  Geen service verlenen en de klant in de steek laten. Zeer klantonvriendelijk!

  Slechte service

  Review over Veldhuis Zonwering

  Bij het terugplaatsen van een door henzelf gedemonteerde screen is deze tweemaal scheef gemonteerd, had de monteur geen dopjes bij zich en werd de kabel aan de buitenzijde van de geleiderails gemonteerd. Zelfs voorgekomen dat de monteurs wel kwamen, maar het screen niet bij zich hadden. Ook een verkeerde koker mee en de bestelling van de goede lukte pas na twee keer.

  Bij het plaatsen van een nieuw screen was de montage instructie verkeerd.

  Twee keer een screen plaatsen kostte 6 afspraken en meerdere vrije dagen. Ongelooflijk. De monteurs vonden het ook ongekend.Vekdhuis wil er niet eens over in gesprek. Mooie producten, maar een niet functionerende organisatie. Blijf erbij weg, er zijn genoeg bedrijven die minder fouten maken.

  Sterke punten
  Mooie producten en willende monteurs

  Zwakke punten
  Interne organisatie en slechte planning

  Wat een super naar bedrijf

  Review over Zon en Scherm

  4-6 weken levertijd betekend na 8 weken nog niet eens een kloppende offerte.

  Na 3 weken zelf moeten informeren naar de offerte status. Dan ineens is er toevallig een email zonder enige excuses voor het lange wachten. En daarna nooit meer wat gehoord.  Daarnaast hebben kortingsacties veel addertjes onder het gras en kleine lettertjes.  Begrijpelijk dat het hartje zomer druk is en langer duurt, maar dit is niet de eerste zomer zou je zeggen.  Kortom een afrader!!

  Prima zonwering

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  Vanaf ons bezoek aan de showroom tot en met het monteren van ons scherm prima!! Echt een aanrader Ako Sol

  Service

  Review over De Spiegel Zonwering

  Wij hebben in het verleden de Spiegel alle binnen en buiten zonwering laten plaatsen. Nu zijn er problemen met een plisse hor en dus gebeld.

  De reactie was erg teleurstellend. Men had geen zin om te komen en moest het zelf maar oplossen. Maw "zak er maar in". We laten de Spiegel nooit meer iets plaatsen.

  Dubbel geplakt

  Review over Banosol

  Ooit bij ons PVC gelegd, in onze Splitlevel woning . Op ons kleine trapje zat nog vloerbedekking, en daarover heen gewoon de PVC geplakt VREEMD!!!!!!!

  Nu heb heel veel werk DUS

  Zwakke punten
  Niet goed afgewerkt .

  Heel slecht

  Review over Veldhuis Zonwering

  Hoe is het mogelijk dat dit bedrijf nog bestaat. Koop niet bij dit bedrijf. De montage is heel slecht en van herstellen en service of garantie zijn ze niet thuis.

  Sterke punten
  Verkoop praatje

  Zwakke punten
  Monteurs en garantie

  fraaie markiezen geplaatst!

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  Fijn is dat Akosol aan de voorkant voldoende neemt om je van een kundig advies te voorzien. Gaat over wensen, mogelijkheden en kwaliteit en niet over kwantiteit. Dat geeft vertrouwen. Na opdracht is bij ons zowel binnenzonwering als buitenzonwering (markiezen) naar tevredenheid aangebracht. We zijn er in ieder geval erg blij mee!

  Sterke punten
  Eerlijk en deskundig advies. In de fase van prijsvorming en installatie worden gemaakte afspraken nagekomen.

  Zwakke punten
  Communicatie, terwijl dit verder geen enige afbreuk doet aan de betrouwbaarheid.

  Rolluik niet geborgd

  Review over Veldhuis Zonwering

  Het rolluik kan geborgd worden, er is een uitsparing voor voorzien, maar dat is niet gebruikt bij het plaatsen. Tijdens de storm in February is daardoor het rolluik uit de geleider 'gelift'.

  Het oplossen is redelijk snel gedaan en nu wel met de borging. Maar er is wel gewoon een rekening gestuurd en geen enkele vorm van excuus aangeboden (het rolluik hing aan een draadje te zwabberen boven onze glazen serre).

  Sterke punten
  Leuke monteurs (helaas slecht geinstrueerd)

  Zwakke punten
  Fouten kunnen gemaakt worden maar hier hadden zij wel wat verantwoordelijkheid kunnen nemen, als is het maar aanbieden mijn eigen risico te vergoeden.

  Slechte afwerking/klantenserv.

  Review over Veldhuis Zonwering

  Wij hebben een offerte aangevraagd voor twee rolluiken die op elkaar zouden worden aangesloten, zodat er maar één gat in de muur geboord hoefde te worden;  Bij de plaatsing van de rolluiken gaven de monteurs aan dat de offerte gemaakt was door jullie 'oude man/collega die er niet zo veel verstand van heeft'. Uiteindelijk zijn wij op de dag van levering/plaatsing daardoor gevraagd om alsnog akkoord te gaan met het boren van twee gaten in de gevel. Anders konden de rolluiken niet geplaatst worden.  Bij navraag bij een nieuwe servicemonteur (omdat de bekabeling slecht was afgewerkt), was de verbazing bij hen groot. De rolluiken konden gewoon aan elkaar gekoppeld worden en met één draad naar binnen.  Wisten de eerste monteurs dit oprecht niet of hadden zij geen zin daarin omdat dat iets lastiger monteren is voor ze?

  Sterke punten
  N.v.t.

  Zwakke punten
  Slechte afwerking bekabeling; hier is een servicemonteur voor langsgekomen;

  Geen reactie op onze klacht bij klantenservice (langs geweest, telefoon en schriftelijk);

  Geweldig bedrijf / vakmensen

  Review over Ako Sol Zonwering B.V.

  Netjes op tijd geleverd , super mooie luxaflex strak opgehangen en hebben oude rolgordijnen meegenomen keurige mensen echt een aanrader. TOP

  Sterke punten
  Vakkundig goed advies

  Na twee mislukte pogingen bij andere bedrijven, zorgde Zandschulp Zonwering binnen twee weken voor de reparatie en vernieuwing van onze rolluiken.

  Review over Zandschulp Zonwering

  Twee collega bedrijven van Zandschulp lieten het afweten. Een telefoontje en de adviseur stond voor de deur en bracht ter plekke een offerte/prijsopgave neer, die wij ook direct accepteerden. Een rolluik moest worden vernieuwd en het zou misschien nog wel even kunnen duren. Tot onze verrassing zijn de monteurs negen dagen na de offerte al geweest. Norman en Henry werkten snel, netjes en deskundig. We zijn erg tevreden met het nieuwe rolluik en de reparatie van de andere luiken. Wij willen de heren Norman en Henry en de firma Zandschulp van harte aanbevelen.

  Sterke punten
  Snelheid, duidelijkheid,oplossingsgerichtheid, reële prijzen.

  Zwakke punten
  Wijkunnen er geen noemen.

  Reparatie rolluik

  Review over Provoost Rolluiken en Zonwering

  Defect 6 weken geleden gemeld. Na 3 weken nog niets. Daarna weer na 2 weken gebeld. Was nog geen aktie ondernomen. Heb toen gezegd : als je nu geen tijd hebt dan bek ik wel een ander. Antwoord: ok dan die je dat toch. Ik heb idd. Een ander gebeld. Die kwamen direct en heb bij deze man 6 nieuwe rolluiken besteld

  Zwakke punten
  Ongeïnteresseerd te woord gestaan

  Nieuwe markies

  Review over Marcs Markiezen

  Top top top, wat n prachtig werk van Marc en z n zoon.

  Zo onwijs mooi geworden, echt heel erg blij mee.

  Dank jullie wel.

  Groet dorenda

  Sterke punten
  Gewoon goede vakmensen !!

  Zeer slechte service na de aankoop

  Review over Veldhuis Zonwering

  Ik heb er geen woorden voor

  Ieder probleem wordt erkend om het omgaan met het scherm door de gebruiker

  Wat kan je fout doen aan een electrisch bedienbaar scherm?

  Een drukknop voor uit en een voor in!!

  Sterke punten
  Verkoop

  Zwakke punten
  Service en after sales

  vervanging doek

  Review over Zandschulp Zonwering

  Zonnen scherm geplaatst maar het doek was tekort

  Na overleg ander doek besteld,vorige week vervangen ziet er nu top uit.

  Bedankt mensen van Zandschulp voor deze prima service.

  Sterke punten
  Geen gezeur,afspraken nakomen.

  Zwakke punten
  n.v.t.