Veldhuis - Home Veldhuis Zonwering, uw specialist in terras overkappingen, garagedeuren, binnen- en buitenzonwering, rolluiken, screens en knikarmschermen

Veldhuis Zonwering Reviews

 • Heb een garagedeur gekocht en laten installeren door Veldhuis, na 1,5 jaar aan binnenkant van garage 16 roest plekken, na 6 maanden wachten de eerste reactie. Volgens Veldhuis en merk Horman ligt dit aan klimaatverandering?. Klimaat in mijn kleine garage.... nu weer een maand verder en weer niets, ze rekken en stellen niets voor om probleem op te lossen. Ik zou dit bedrijf niet adviseren!

  Sterke punten
  Afwimpelen en rekken van klachten.

  Zwakke punten
  Totaal NIET klantgericht, boeit ze niet eens wat, klant belt zelf maar Voor info etc

  Door Jeroen op 5 januari 2020 Reageer
 • Mijn zonnescherm was door de regen naar beneden gekomen maar deze had ik niet bij Veldhuis gekocht. Toch kwamen de monteurs dezelfde dag om mij te helpen. Zeer netjes opgelost en een pluim voor de monteur.

  Sterke punten
  Service en prijs.

  Door Van Gastel op 19 september 2019 Reageer
 • Ik had op zaterdag met spoed 4 rolluik veren nodig en kwam terechtbij veldhuis in Purmerend.
  Daar betasl je gewoon 5.00 euro per stuk. Terwijl ze overal tussen de 1 en 2.50 euro zijn. En toen ik vroeg is montage moeilijk ? Kreeg ik als antwoord ik ben verkoper. SCHAAM JE

  Sterke punten
  GÉÉN

  Zwakke punten
  ALLES

  Door Ed van Ingen op 13 juli 2019 Reageer
 • Maand geleden overkapping laten plaatsen door Veldhuis eerste instantie prima totdat er vocht tussen de platen kwam hierover gebeld en dan komen de smoezen geen tijd fabriek moeten ze bellen u hoort binnen paar weken van ons.
  Ondertussen zogenaamd iemand langs geweest van de fabriek was een eigen werknemer van Veldhuis die zegt dat het komt door de temperatuur verschillen en dat het vanzelf weg trekt.
  Gelukkig hebben wij iedere dag te maken met temperatuur verschillen dus met andere worden wen maar aan de condensvorming.
  Dus mensen laat u goed voorlichten en zet alles op papier alvorens u een handtekening zet.

  Zeer slechte service

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Door Erwin op 27 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Veldhuis Zonwering

Schrijf je eigen reviewZonweringbedrijven.nl

Op Zonweringbedrijven.nl lees je reviews over alle bedrijven die zonwering plaatsen.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Zonweringbedrijven